Skip to content

Psychosynthese in Amersfoort

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding op het gebied van jouw psyche en gedachtepatronen? Ik bied jou een individueel traject psychosynthese in Amersfoort aan. In zo’n traject help ik je aan de hand van diverse technieken dichter bij jezelf te komen, uit te vinden wat belangrijk voor je is en daar ook daadwerkelijk naar te handelen. Ik help je inzicht te krijgen in wat jou dwarszit, en je energie steeds meer te laten stromen. Mijn psychotherapie in Amersfoort omvat namelijk niet enkel gesprekken, maar ook diverse energetische oefeningen en technieken. Door jezelf op energetisch vlak in balans te brengen is het veel makkelijker om angsten, onzekerheden en nare ervaringen te overwinnen. Het is een prettige aanpak om uiteindelijk in staat te zijn zonder beperkingen je hart te volgen.

Psychosynthese in Amersfoort voor E.F.T.

Emotional Freedom Technique (E.F.T) is een zeer eenvoudige doch effectieve methode als jij een gebrek aan zelfvertrouwen hebt, wanneer dezelfde negatieve patronen zich blijven herhalen of wanneer je ongegronde angsten hebt. Tijdens mijn behandeling psychosynthese in Amersfoort passen we deze toe, en help ik je in enkele minuten van de bijbehorende zware, negatieve lading af. Daardoor shift er iets in je energetische lichaam, en kom je dichter bij jezelf. Het kan ingezet worden bij ontzettend veel klachten en symptomen, waaronder verslavingen, angststoornissen en sociale fobieën, maar ook bij een breed scala aan lichamelijke klachten. Lichaam en geest zijn namelijk met elkaar verbonden, en hebben een zeer sterk effect op elkaar.
Psychosynthese Amersfoort

Onderzoek de verbanden en blokkades in jouw familielijn

Wanneer je vermoed dat jouw problemen (deels) worden veroorzaakt omdat je iets hebt overgenomen van iemand in jouw omgeving (zoals je ouders), kan ik je mijn familieopstellingen in Amersfoort aanraden. Deze gebeuren doorgaans in groepsverband, maar we kunnen ook een opstelling doen tijdens de individuele sessies. Tijdens een familieopstelling wordt duidelijk welke verbanden er bestaan tussen jou en de mensen die het dichtst bij je staan. Je kunt bijvoorbeeld een trauma hebben overgenomen van een broer, of door de omstandigheden onbewust de rol van je moeder overgenomen hebben. Tijdens een familieopstelling wordt iedereen weer op de juiste plek gezet, en wordt het onderlinge evenwicht hersteld. Daardoor wordt jij vrij van de trauma’s, negatieve overtuigingen en ballast van anderen, en kun je veel meer leven in het hier en nu.

Ben je benieuwd naar wat een familieopstelling voor je kan betekenen of zou je graag starten met mijn individuele psychosynthese in Amersfoort? Neem dan even contact met me op via 06-13182914 of christine@helendblauw.com. Ik vertel je dan alles over de mogelijkheden, en indien gewenst plannen we direct een intake in.