Skip to content

ZelfOntmoeting

In vrijheid bloeien

Opstellingsworkshop volgens de interactieve compassie resonantie methode van Prof. Dr. Franz Ruppert

Prof. Dr. Franz Ruppert heeft het opstellen van verlangen ontwikkeld vanuit de Identiteits georiënteerde Psychotrauma Theorie. In deze opstellingsvorm staat identiteit centraal. Met het opstellen van een verlangen krijg je inzicht in je innerlijke wereld. Als je wil weten hoe bepaalde overtuigingen onbewust van invloed zijn. Tijdens een opstelling neem je waar welke onderliggende patronen jou in de weg staan om je verlangen te realiseren. Wat houdt je tegen, waar kijk je van weg? In een opstelling ontmoet je delen van jezelf. Het helpt je te kijken vanuit een ander perspectief, waardoor je jezelf beter kunt begrijpen, oude patronen kan loslaten en gevoelens kunt laten doorstromen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de workshop geeft iemand zijn verlangen weer. Diegene kiest uit de groep drie mensen die elk een deel van het verlangen representeert. De belangrijkste taak voor representanten is dat zij zich openstellen voor het proces en dat zij zich als spiegel ter beschikking stellen aan de vraagsteller. Tijdens de opstelling  treedt de vraagsteller in contact met zijn delen. De begeleiders  zullen het proces begeleiden.

Een zelfontmoeting helpt helderheid  te krijgen over wat je dwarszit om je verlangen te bereiken. Op weg naar de verbinding met jezelf.

Wie begeleiden de opstelling?

Christine Béhain, Psychosynthese, EFT en systemisch therapeut
Margit Koning, Cognitief Gedragstherapeut

Praktische informatie

De workshops worden gehouden op 13 april 2024
op ’t Zand 2a, Monnickendam.
De workshop start om 13.00 uur, inlooptijd 12.30 uur en duurt tot 17.00
uur. Wij zullen die middag een demonstratie geven van een opstelling van verlangen. Mocht je een verlangen willen opstellen meld je dan aan.

De
kosten voor de middag zijn € 50,- koffie, thee. Je kunt je aanmelden
via 
www.helendblauw.com/contact . 
Na betaling op rekeningnummer NL71 KNAB 0418 2731 03 t.n.v. HELEND
BLAUW is je inschrijving definitief.

 

Meer informatie: mail naar

christine@helendblauw.com
info@margitkoning.nl

Inzicht in je innerlijke wereld