Skip to content

ZelfOntmoeting

In vrijheid bloeien

Opstellingsworkshop volgens de interactieve compassie resonantie methode van Prof. Dr. Franz Ruppert

Prof. Dr. Franz Ruppert heeft het opstellen van verlangen ontwikkeld vanuit de Identiteits georiënteerde Psychotrauma Theorie. In deze opstellingsvorm staat identiteit centraal. Met het opstellen van een verlangen krijg je inzicht in je innerlijke wereld. Als je wil weten hoe bepaalde overtuigingen onbewust van invloed zijn. Tijdens een opstelling neem je waar welke onderliggende patronen jou in de weg staan om je verlangen te realiseren. Wat houdt je tegen, waar kijk je van weg? In een opstelling ontmoet je delen van jezelf. Het helpt je te kijken vanuit een ander perspectief, waardoor je jezelf beter kunt begrijpen, oude patronen kan loslaten en gevoelens kunt laten doorstromen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de workshop geeft iemand zijn verlangen weer. Diegene kiest uit de groep drie mensen die elk een deel van het verlangen representeert. De belangrijkste taak voor representanten is dat zij zich openstellen voor het proces en dat zij zich als spiegel ter beschikking stellen aan de vraagsteller. Tijdens de opstelling  treedt de vraagsteller in contact met zijn delen. De begeleiders  zullen het proces begeleiden.

Een zelfontmoeting helpt helderheid  te krijgen over wat je dwarszit om je verlangen te bereiken. Op weg naar de verbinding met jezelf.

Wie begeleiden de opstelling?

Christine Béhain, Psychosynthese, EFT en systemisch therapeut
Margit Koning, Cognitief Gedragstherapeut

Praktische informatie

De workshop start om 10.00 uur, inlooptijd 9.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Maximaal 10 deelnemers kunnen meedoen. Per dag denken wij dat vier deelnemers een verlangen kunnen opstellen. Als er meer mensen een verlangen willen opstellen zullen we loten.

De workshop wordt gehouden op 2 juli 2022, in het huis van het Zuiden, Robert Kochstraat 4, Amersfoort.

De kosten voor de hele dag zijn €100,- inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen. Je kunt je aanmelden via www.helendblauw/contact. Na betaling op rekeningnummer NL71 KNAB 0418 2731 03 t.n.v. HELEND BLAUW is je inschrijving definitief.

 Meer informatie: mail naar
christine@helendblauw.com
info@margitkoning.nl

Inzicht in je innerlijke wereld