Skip to content

Familie Opstelling

helderheid in je geschiedenis

Familie opstellingen

Je wil je van je twijfels af? Onmacht loslaten en je weet echt niet hoe dat zou kunnen? Je wil stoppen met het vermijden van nieuwe situaties, met het uitstellen van beslissingen? Wil je van je angsten bevrijd worden? Misschien heb je al veel geprobeerd en toch kom jij patronen tegen waarbij je je onmachtig voel.
Het kan zijn dat deze negatieve gevoelens van je familie komen en dat je ze hebt overgenomen. Het doel van een familieopstelling is dit te onderzoeken en tot een nieuwe evenwichtige situatie te komen.

Ik gebruik de klassieke vorm individueel of in een groep. Soms leef je onbewust het leven van iemand anders. Je draagt een last voor iemand anders in de familie, zónder dat je dat weet en zónder dat je dat wilt . . .
Het is belangrijk om te gaan onderzoeken wat van jou is en wat je van een ander hebt overgenomen. Het is mogelijk om je last lichter te maken.

Met familieopstellingen kunnen we daarmee aan de slag. Een opstelling kan alleen of met een groep plaatsvinden. Deze techniek is heel efficiënt om te onderzoeken wat in het veld van jouw familiesysteem zich afspeelt.

Daardoor kun je ook beter inzicht hebben over hoe je je eigen plek kan innemen, patronen die in je familie zitten, je eigenwaarde ontdekken…

kleinefotovoorpaginafamilieopstelling

Familieopstellingen zijn zeer geschikt om verder inzicht te geven in relatieproblemen. … Een familie opstelling legt de onbewuste verbindingen in je leven bloot. Hoe jij jij werd, waar je zelf problemen mee hebt, waar je in je kracht staat en waarom je steeds dezelfde problemen tegenkomt.

Je geschiedenis in het licht