Skip to content

Familieopstellingen in Amersfoort

Als jij het gevoel hebt dat je geregeld vastloopt in het leven en allerlei negatieve patronen zich blijven herhalen kunnen mijn familieopstellingen in Amersfoort uitkomst bieden. Tijdens een familieopstelling ga je (meestal in groepsverband) een bepaalde opstelling maken. Jij met je ouders en eventuele broers en zussen bijvoorbeeld, of met je partner en kinderen. In elke opstelling blijkt vanzelf welke persoon of personen er nog missen, en er is geen goed of fout. Zodra de opstelling ‘af’ is zullen de deelnemende personen op onverklaarbare wijze gevoelens en emoties ervaren van diegene die ze uitbeelden, en weten wat er speelt. In mijn familieopstellingen in Amersfoort kun je daardoor veel inzichten opdoen over de onderlinge verbanden, de rol die iedereen in jouw familie heeft aangenomen, en welke trauma’s of gebeurtenissen van iemand anders zijn effect hebben op jouw huidige realiteit.

Contact opnemen

Familieopstellingen in Amersfoort voor meer contact met jezelf

Door te onderzoeken welke blokkades, gevoelens of overtuigingen je hebt overgenomen van iemand anders (bijvoorbeeld van je ouders) kun je ze loslaten en als het ware ‘teruggeven’. Dit gebeurt tijdens mijn familieopstellingen in Amersfoort direct. De opstelling wordt aangepast en iedereen wordt op de juiste plek gezet. Op energetisch vlak kan dit veel teweegbrengen, en zelfs in het leven van een betrokken persoon die niet aanwezig is kan dit zijn effect hebben. Het blijft bijzonder om te zien wat er tijdens deze familieopstellingen in Amersfoort gebeurt, en hoeveel rust en helderheid dit oplevert voor alle deelnemers.

Meer informatie

Familieopstellingen Amersfoort

Op zoek naar antwoorden met persoonlijke therapie

Naast de familieopstellingen in Amersfoort kun je tevens bij mij terecht voor persoonlijke therapie. In diverse gesprekken ga ik samen met jou op zoek naar antwoorden, en aan de hand van diverse technieken heffen we blokkades op. Mijn psychotherapie in Amersfoort is er voor iedereen die vastloopt, teveel stress ervaart of vaak last heeft van angsten of andere negatieve emoties. Door middel van bijvoorbeeld E.F.T., schrijfoefeningen, EMDR of visualisaties breng ik je in contact met jezelf, en laat je alles los wat jou niet meer dient. Daardoor ben je veel beter in staat om in het hier en nu te leven, en keuzes te maken op basis van wat je zelf wilt en voelt.

In mijn traject psychosynthese in Amersfoort verwerk je nare ervaringen en maak je je vrij van alle ballast, overtuigingen en trauma’s uit het verleden, of die niet van jou zijn. Op persoonlijke wijze begeleid ik je in dit proces, en werken we stap voor stap toe naar de beste versie van jezelf. Neem contact met me op via 06-13182914 of christine@helendblauw.com, dan vertel ik je aan de hand van jouw klachten alles over wat ik voor je kan betekenen.


Neem contact op